Agjent të shitjes në Gjuhën Gjermane

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 8 Sep 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #3666
Data e publikimit 9 Aug 2018 - 17:40
Oncall Prishtina Llc
Adresa Prishtinë
Emaili +38343997373
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

ONCALL Prishtina L.L.C. Shpall konkurs pune:

Kërkojmë Agjent të shitjes në gjuhës Gjermane


Ofrojmë:

1. Produkte profitabile dhe interesante
2. Klimë të këndshme pune dhe ambient modern i punës.
3. Pagesa fikse 500 € ( plus provizione-bonuse ) me kontratë të rregullt sipas ligjit të punës të Republikës së Kosovës.
4. Mundësi ngritje në pozitë (Team leader/ Menaxher i shitjes),
5. Korrektësi, transparencë.
6. Trajnime në lidhje me produktet

Aplikuesit duhet të flasin rrjedhshëm gjuhën gjermane

Për aplikim na kontaktoni direkt në numrin: +38343997373, +38349180264, +38349677139
Adresa: Rr. Lidhja e Prizrenit H-1, Nr.199
Tophane (afër Viva Fresh), Prishtinë

#Marketing