Shofer

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bremen, Gjermani
Data e skadimit 5 Oct 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Automobilizëm
ID e punës #6589
Data e publikimit 24 May 2019 - 13:52
Olenbetong
Adresa Bergen , Norway
Emaili Olenbetong Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja http://www.olenbetong.no/
Rrjetet
Përshkrimi

Në ofrojmë:

  • Pagë konkurruese
  • Nivel korporativ
  • Pranim të pashmangshëm
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Patent shoferi kategoria C
  • Përvoja paraprake si transportues është një avantazh
  • I orientuar në shërbim dhe aftësi të mira interpersonal
  • Fleksibil në kontekstin e orarit të punës
  • Njohja e rrjedhshme e gjuhës angleze apo norvegjeze
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 475 herë

#Marketing