Shofer

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni NO, Norvegji
Data e skadimit 3 Aug 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Automobilizem
ID e punës #3449
Data e publikimit 14 Jun 2018 - 07:00
Olenbetong
Adresa Bergen , Norway
Emaili Olenbetong Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja http://www.olenbetong.no/
Rrjetet
Përshkrimi

Shofer – Transportues i materialit nga betoni në Bergen

Eksperiencat
  • Patent shoferi kategoria C
  • Përvoja paraprake si transportues është një avantazh
  • I orientuar në shërbim dhe aftësi të mira interpersonal
  • Fleksibil në kontekstin e orarit të punës
  • Njohja e rrjedhshme e gjuhës angleze apo norvegjeze

 

Në ofrojmë:

  • Pagë konkurruese
  • Nivel korporativ
  • Pranim të pashmangshëm
Kjo ofertë ka 8 aplikues dhe është shikuar 3,004 herë

#Marketing