Ekzekutues i shitjeve përmes telefonit

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hamburg, Gjermani
Data e skadimit 31 Dec 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #6292
Data e publikimit 22 Jul 2019 - 14:30
Office Angels
Adresa 234a Waihi Road, Tauranga
Emaili Office Angels Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja http://www.officeangels.co.nz/
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Rishikimi dhe vërtetimi i kërkesave të reja dhe ekzistuese biznesore të DHL përmes ueb-faqes, shërbimit ndaj klientit apo dhe burimeve tjera
 • Mbështetja, konsultimi dhe zhvillimi i portfolios së klientelës
 • Rifitimi i klientëve të humbur apo jo-aktiv
 • Thirrje të jashtme për të identifikuar dhe krijuar klientë të rinj
 • Bashkëpunim i ngushtë me kanalet e tjera të shitjes që ofrojnë potencial të ri për biznesin
 • Mirëmbajtja e vazhdueshme e bazës së të dhënave
 • Përdorimi i përditshëm i internetit dhe menaxhimi i mjetev të DHL, identifikimi ndërkombëtar i nevojave për dërgesa, këshillimi i klientëve lidhur me produktet dhe shërbimet e kompanisë.
Eksperiencat
 • Gjuha Gjermane është Avantazh
 • Njohja e logjistikës&biznesit transportues
 • Fokus ndaj konsumatorëve për identifikimin e nevojave të tyre
 • Aftësi komunikimi të shkëlqyeshme
 • Aftësi të shkëlqyera planifikimi, organizimi dhe për zgjidhjen e problemeve
 • Përvoja në qendrat e thirrjeve, shitje dhe përvetësim është një avantazh
 • Përvoja në sektorin e shërbimeve gjithashtu është një avantazh
 • Njohje e paketës MS OFFICE? Fleksibil dhe aftësi për të punuar nën presion.
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 121 herë

#Marketing