Asistent/e Administrative

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Frankfurt, Gjermani
Data e skadimit 30 Nov 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Administratë
ID e punës #7083
Data e publikimit 25 Jun 2019 - 11:30
ODS – Office Data Service GmbH
Adresa Ehrenbergstr. 16 A 10245 Berlin
Emaili ODS – Office Data Service GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.o-d-s.de
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Do te keni orar fleksibël të punës dhe një mjedis modern të punës
  • Dicipline ne pune
  • Te tregoni mundësi interesante të trajnimit
Eksperiencat
  • Te keni njohuri ne rrjetet sociale
  • Te keni njohuri te gjuhes gjermane
  • Pervoje pune ne administrate
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 294 herë

#Marketing