Ngjyrosës

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Carl-Zeiss-Str. 47 – 85521 Riemerling, Gjermani
Data e skadimit 15 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkim i paisjeve Komunikim Organizativ Punë ekipore
Kategoria Tjera
ID e punës #4253
Data e publikimit 11 Jan 2019 - 18:00
Objekta Bauservice GmbH
Adresa Germany
Emaili Objekta Bauservice GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Si ngjyrosës në kompaninë tonë ju jeni përgjegjës për zhvillimin e këtij departamenti pasiqë puna juaj ndikon në performancën e përgjithshme të kompanisë. Ju gjithashtu merrni pjesë në implementimin e projekteve që lidhen me fushën tuaj. Ju do punoni në ekip dhe do keni mjaft hapësirë që të merrni vendime të pavarura sa i përket fushës së specializimit tuaj.

Eksperiencat
  • Edukim i jashtëzakonshëm si ngjyrosës apo ndonjë fushë tjetër e ngjashme
  • I organizuar dhe mënyrë e pavarur e performimit të punëve
  • Njohuri e rrjedhshme e gjuhës gjermane në të folur dhe të shkruar
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 192 herë

#Marketing