Infermier/e, Optiqar/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Fürth, Gjermani
Data e skadimit 31 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Administratë
ID e punës #4025
Data e publikimit 6 Dec 2018 - 16:34
Ober Scharrer Group GmbH
Adresa Dr.-Mack-Straße 88, 90762 Fürth, Germany
Emaili Ober Scharrer Group GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Ober Scharrer Group GmbH është një subjekt medicinal e cila është e specializuar në oftamologji. Kjo kompani është e ndarë në 80 lokacione shumicaprej të cilave shërbejnë si spitale. Duke pasur parasysh kërkesat e tregut të punës kompania kërkon të punësojë staf shtesë për aktivitete asistuese nga rajoni i Ballkanit.

Aktualisht ne po kërkojmë:

Infermier/e, Optiqar/e

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Pranimi dhe kujdesi ndaj pacientëve, para gjatë dhe pas trajtimit
  • Kujdesi ndaj pacientëve para dhe pas operimit
  • Operimi me pajisje moderne diagnostifikuese
  • Asistimi i mjekut, me kërkesën e tij
  • Menaxhimi i takimeve
Eksperiencat
  • Edukim i përfunduar si infermier/e, optiqar/e apo ndonjë fushë e ngjashme
  • Ngrohtësi dhe sharm gjatë trajtimit të pacientëve
  • Mënyrë e pavarur dhe e kujdesshme e punës
  • Aftësi t’i bashkoheni një ekipi kolegjial dhe të motivuar
  • Ndërgjegjësim i lartë mbi cilësinë, fleksibilitet, dhe besueshmëri

Aplikantët nga rajoni i Ballkanit luten që aplikacionin e tyre t’a dorëzojnë në kompaninë Punsohu EU SH.P.K e cila proceson aplikacionet në emrin tonë në këtë rajon.

Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 771 herë

#Marketing