Shitës Ambulativ

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 18 May 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #3552
Data e publikimit 15 May 2018 - 04:49
Oaza Company
Adresa Prishtinë
Emaili [email protected]
Uebfaqja http://oazacompany.com/
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania “OAZA COMPANY” SH.P.K., me seli në Prishtinë, rruga “Lidhja e Pejës”, pn. Zona Industriale Prishtinë –është në kërkim të njerëzve të ri, entuziastë dhe të motivuar për të punuar në pozitën :
SHITËS AMBULANTIV - 3 pozita

Detyrat dhe Përgjegjësitë

•Arritja e objektivave të përcaktuara,
•Vizita te rregullta të klientëve
•Prezantimi i produkteve të kompanisë,
•Përgjegjës për plotësimin e qëllimeve të përcaktuara dhe zhvillimin e marrëdhënieve  me klientë,
•Përgjegjës për zhvillimin e komunikimit brenda ekipit,
•Detyrat e përcaktuara nga mbikqyrësi.

Eksperiencat

•Përgatitja minimum shkolla e mesme - përparësi shkollimi universitarë
•E domosdoshme përvojë pune në fushën e shitjes
•Aftësi komunikuese me klientë
•Efikas në punë ekipore
•Aftësi për punë nën presion
•Aftësi të mira negocimi dhe bashkëpunimi,
•Patente Shoferi - Kategoria "B"

Aplikantet të cilët nuk permbushin kriteret e lartëcekura nuk do të konsiderohen!

Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni  CV-në në emailin: [email protected] ose personalisht në zyrat e kompanisë në adresën e lartëcekur

#Marketing