Punetor ne ndërtimtari

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Ontario, Kanada
Data e skadimit 30 Sep 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Mbështetje teknike Organizativ Planifikim Zhvillim i planit
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #7382
Data e publikimit 12 Jul 2019 - 14:00
Number 1 Prime Contracting Inc
Adresa Arounf gta 64 bar crescent Ontario- Canada
Emaili Number 1 Prime Contracting Inc Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Te kryeni te gjitha punet rreth ndertimtarise me kohe
Eksperiencat
  • Se paku 1 vit pervoje pune
  • Te jeni I besueshem dhe punëtorë
  • Te keni njohuri te gjuhes angleze
Kjo ofertë ka 5 aplikues dhe është shikuar 177 herë

#Marketing