Tregtues / Merchandiser

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 16 Aug 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #3661
Data e publikimit 2 Aug 2018 - 17:54
NT Liridoni
Adresa Magjistralja Prishtine Ferizaj p.n. 10000 Prishtinë, KOSOVË
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

N.T Liridoni shpallë konkurs për pozitën: (1) Merchandaiser- Prishtinë.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

• Përgjegjës për ekspozimin dominues të produkteve të caktuara, dukshmërinë maksimale, hapësirën e produkteve në rafte, mbajtjen e kontakteve të rregullta me blerësit, mbajtjen e kontakteve me klientë, etj;
• Përgjegjës për kontrollimin e stokut, dhe datat e skadimit të produkteve;
• Monitoron dhe mirëmban çmimet, mban freskinë e produkteve, duke aplikuar rotacion strikt dhe i përmbahet standardeve të temperaturës.
•Të arrijë ekspozim dominues për produktet e brendit duke maksimizuar dukshmërinë dhe hapësirën e produkteve në rafte;
•Të stimuloj vëmendjen e konsumatorëve për produktet e brendit, brenda territorit të definuar përmes pozicionimit të përshtatshëm dhe ekspozimit të produkteve;
• Në kërkim të vazhdueshëm të rasteve për të zgjeruar ekspozimin e produkteve të brendit përkatës;
• Zhvillimi i vazhdueshëm i aftësive personale dhe teknikave të prezantimit;
• Krijon raporte profesionale me punëtorët në pikat e shitjes;

Eksperiencat

• Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme. Diploma universitare në fushën e     Marketingut është përparësi;
• E preferuar 1 vit përvojë pune në shitje/merchandising në industrinë ushqimore;
• Të ketë aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe prezantimit;
• Të ketë njohuri bazë të brendeve të kompanisë;
• Të ketë imazh profesional, dhe sjellje korrekte;
• Të jetë i/e gatshme të punojë në presion, dhe me orar fleksibil.
• Kandidatet e gjinisë femërore kanë përparësi.

CV-të tuaja mund t’i dorëzoni në këtë adresë: [email protected]të ceket ne Cv pozita dhe vendi për të cilin aplikoni.

Konkursi do jetë i hapur deri më datën 16.08.2018. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

#Marketing