Punëtorë meshkuj (2)

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Gjilan, Kosovë
Data e skadimit 20 Sep 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Përgjegjshmëri Saktësi
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #7864
Data e publikimit 12 Sep 2019 - 10:30
NT CIRI
Adresa Gjilan
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

"NT CIRI" me seli ne Gjilan, shpall konkurs për:

Punëtorë meshkuj (2 Pozita)

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Të shërbej në montime, qepje si dhe në shitje të produkteve si: tepiha, tepisona, produkte ortopedike, tapeta muri etj, duke mësuar cmimet dhe cilësitë e produkteve të cilat janë në shitje.
  • Të analizoj kërkesat e klientëve dhe të ju paraqitet atyre me zgjidhje dhe sugjerime të ndryshme.
  • Të kujdeset për mirëmbajtjen e sallonit si dhe të asistoj kolegët e tjerë në punë dhe mbikëqyrësin në bazë të nevojës.

Të interesuarit preferohet të kenë aftësi komunikative si dhe të jenë të shkathët në marrjen e përgjegjësive të punëve që kërkohen prej tij.

Na kontaktoni në: 043 533 539.

#Marketing