2 Inxhinier Dhe 2 Praktikant

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 24 Oct 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #3743
Data e publikimit 25 Sep 2018 - 00:30
Nsh 3d Project
Adresa Prishtinë, Kosovë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania Projektuse: N.SH. 3D Project, Prishtine shpall konkursin e punës për pozitat e mëposhtme:

Dy Inxhinjer të ndërtimtarisë 
Dy praktikantë drejtimi konstruktiv, hidroteknik ose infrastrukturë rrugore.

Eksperiencat

Preferohet pervoja në projekte infrastrukturore, njohja e Towerti dhe Arm Cad.

Adresa: Rr.Muharrem Fejzza Mati 1,Blloku C13/A,nr 17,
10000 Prishtine, Kosovë

Mob: + 377 44 258 214
emaili: [email protected]

#Marketing