Administrator/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Düsseldorf, Deutschland, Gjermani
Data e skadimit 15 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Administratë
ID e punës #4050
Data e publikimit 3 Jan 2019 - 13:15
NRW.BANK
Adresa Düsseldorf, Deutschland
Emaili NRW.BANK Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Organizimi i pavarur i zyrës së drejtorit të divizionit
 • Udhëtoni Planifikimit në përputhje me dispozitat përkatëse të rregullave të brendshme të shkruara organizative (pajtim, administratë, etj) dhe në kërkimin e pavarur të alternativave për të zbatuar planet e udhëtimit
 • Implementimi në mbarë zonën dhe mbështetja për aktivitetet administrative
 • Organizimi i takimeve dhe seminareve
 • Koordinimi në nivel grupi dhe evidenca e trajnimit përkatës online
 • Mirëmbajtja dhe menaxhimi i të dhënave përkatëse të personelit
Eksperiencat
 • Edukimi i suksesshëm ne lemin e biznesit ose te ngjajshme
 • Kualifikimi i mëtejshëm në mjedisin e sekretarisë është një avantazh
 • Njohuri themelore te paketes Ms Office
 • Aftësi shumë të mira të gjuhës gjermane në të folur dhe të shkruar
 • Njohja bazë e biznesit bankar është e dobishme
 • Aftesi te mira komunikuese,si dhe te preferoje punen ne ekip
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 397 herë

#Marketing