Këshilltar për Klient - Praktikant/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtine, Kosovë
Data e skadimit 22 May 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #6262
Data e publikimit 15 May 2019 - 15:30
Noti Beton Sh.p.k
Adresa Prishtina
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi
 • 2 Shofer të Mikserit (Betonierkes)
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 •   Respektimi i ligjit të komunikacionit të Republikës së Kosovës,
  • Mirëmbajtja e automjetit nese është nevoja,
  • Respektimi i regullorës së brendshme të kompanisë, 
  • Vozitje konform rregullave të makinerive.
Eksperiencat
 • •Të jeni person i motivuar dhe i përkushtuar,
  •Te kete pervoje pune ne vozitjen e ketyre mjeteve,
  •Mosha 25 - 50 vjeç,
  Te posedoje leje te vozitjes kategoria C.
  • Të jetë i sjellshëm dhe vetë inicues,

Benefitet e punëmarresit:
• Kontratë pune afatgjatë
• Page te pershtatshme
• Punë stabile, me orar të ndryshuar dhe atraktiv

 • Të gjithë të interesuarit për pozitat e lartë cekur të dërgojnë CV-ne me poshtë elektronike email: [email protected] , apo na kontaktoni në numërat e telefonit: 044 899 665

 

 

#Marketing