Inxhinier (nxënes mirëmbajte avioni)

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Fort Smith NT, Kanadë
Data e skadimit 14 May 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues I adaptueshëm
Kategoria Inxhinieri
ID e punës #4992
Data e publikimit 14 Mar 2019 - 13:00
Northwestern Air Lease ltd.
Adresa Fort Smith NT
Emaili Northwestern Air Lease ltd. Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Eksperiencat
  • Gjuha – Angleze
  • Edukimi –qertifikatë apo diplomë e drejtimit relevant
  • Kredencialet – Nxënes i periodes se 3-të
  • Eksperienca e punës – Nuk kerkohet mirpo konsiderohet aset
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 95 herë

#Marketing