Automekanik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni SE, Suedi
Data e skadimit 23 Aug 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Automobilizem
ID e punës #3499
Data e publikimit 4 Jul 2018 - 10:44
Norell Nilsson
Adresa Gamla Stäketvägen 1, 192 77 Sollentuna, Sweden
Emaili Norell Nilsson Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Ne i ofrojmë të gjitha punët e mundshme që lidhen me industrinë automative.  

Eksperiencat

Preferojmë që së paku t’a keni shkollën e mesme të kryer të shoqëruar me ndonjë trajnim si automekanik.

Kërkojmë që kandidati ynë të njeh mirë market (Volksëagen, Skoda dhe Seat). Duhet të keni përvojë së paku 3 vjeçare në industrinë automative dhe të posedoni patent shoferin, kategoria B. Gjithashtu është e domosdoshme t’a njihni rrjedhshëm gjuhën angleze apo/dhe suedeze.

Të jeni ambicioz për zhvillim profesional.

Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 459 herë

#Marketing