Zdrukthëtar/Mekanik i përpunimit të drurit

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hamburg, Gjermani
Data e skadimit 31 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #4022
Data e publikimit 6 Dec 2018 - 16:21
NORDELBE Grundstücksgesellschaft mbH
Adresa Hamburg, Germany
Emaili NORDELBE Grundstücksgesellschaft mbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

NORDELBE Grundstücksgesellschaft mbH është një kompani në zhvillim e sipër e cila vazhdon të rritet dhe ka mbi 90 punonjës. Kjo kompani është e vendosur me selinë qendore në Hamburg dhe aktualisht punëson aplikues nga të gjitha vendet e botës.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Riparimi dhe montimi i dyerve dhe dritareve
  • Ngjitja dhe riparimi i pjesëve të prishura
  • Montimi dhe përfundimi i kornizave të dritareve
  • Detyra të ndryshme të shtrimit të dyshemesë
  • Kryerja e detyrave të tjera në objektet e kompanisë
Eksperiencat
  • Edukim i përfunduar si zdrukthëtar apo mekanik i përpunimit të drurit
  • Njohuri dhe entuziazëm për punë zdrukthëtarie në objekte të vjetra
  • I pavarur në punë dhe i kujdesshëm
  • Posedimi i patent shoferit është i domosdoshëm.


NORDELBE Grundstücksgesellschaft mbH pranon edhe aplikime nga vendet në zhvillim duke mos diskriminuar aplikantët në bazë të vendit nga ku aplikojnë. Ajo që neve na intereson është vetëm dija, përvoja dhe shkathtësitë e kandidatëve. Aplikantët nga rajoni i Ballkanit luten që aplikacionin e tyre t’a dorëzojnë në kompaninë Punsohu EU SH.P.K e cila proceson aplikacionet në emrin tonë në këtë rajon.

Kjo ofertë ka 7 aplikues dhe është shikuar 659 herë

#Marketing