Asfaltues

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Stuttgart, Gjermani
Data e skadimit 5 Oct 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #5629
Data e publikimit 5 Jun 2019 - 14:30
NORDELBE Grundstücksgesellschaft mbH
Adresa Hamburg, Germany
Emaili NORDELBE Grundstücksgesellschaft mbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Ne mund t’iu ofrojmë:

  • Paga të mira
  • Akomodim
  • Udhëtime të kompenzuara
  • Pjesëmarrje në projekte të ndryshme
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Kryerja e aktiviteteve asfaltuese brenda sistemit të punës
Eksperiencat
  • Së paku 5 vite përvojë pune
  • Aftësi të punoni në bazë të skicimeve inxhinierike
  • Ndonjë çertifikim
  • Fokusim në siguri
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 290 herë

#Marketing