Asfaltues

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Dalen, Norvegji
Data e skadimit 30 Nov 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #7389
Data e publikimit 12 Jul 2019 - 15:15
Nord Industri Service AS
Adresa Versvikvegen 2 3937 Porsgrunn Norway
Emaili Nord Industri Service AS Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://nordindustri.no
Rrjetet
Përshkrimi

Ne mund t’iu ofrojmë:

  • Paga të mira
  • Akomodim
  • Udhëtime të kompenzuara
  • Pjesëmarrje në projekte të ndryshme
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Kryerja e aktiviteteve asfaltuese brenda sistemit të punës
Eksperiencat
  • Së paku 5 vite përvojë pune
  • Aftësi të punoni në bazë të skicimeve inxhinierike
  • Ndonjë çertifikim
  • Fokusim në siguri
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 356 herë

#Marketing