Kuzhinier/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni St. John's, NL, Kanada
Data e skadimit 29 Feb 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Restaurant
ID e punës #9783
Data e publikimit 26 Nov 2019 - 13:15
Noodle Nami
Adresa 8 Rowan St, St. John's, NL A1B 2X1, Canada
Emaili Noodle Nami Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Trajnoni stafin në përgatitjen, gatimin dhe trajtimin e ushqimit.
 • Mirëmbajtja e shënimeve të shpenzimeve të ushqimit, konsumit, shitjeve dhe inventarit.
 • Analizoni kostot e operimit dhe të dhënat e tjera.
 • Përgatitni enët për klientët me alergji ushqimore ose intoleranca.
 • Kërkesat për ushqim dhe furnizime kuzhine.
 • Përgatitni dhe gatuani ushqime rregullisht, ose për mysafirë ose funksione speciale.
 • Përgatitni dhe gatuani ushqime ose ushqime specialiteti.
Eksperiencat
 • Shkathtësi efektive ndërpersonale.
 • Lojtar skuadre.
 • Komunikim i shkëlqyeshëm oral.
 • Seriozitet.
 • I organizuar.
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 448 herë