Saldues

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Frankfurt, Gjermani
Data e skadimit 5 Jul 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #5632
Data e publikimit 16 Apr 2019 - 10:24
neXt work ag Temporär- und Dauerstellen
Adresa Zürich
Emaili neXt work ag Temporär- und Dauerstellen Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi
  • Ne po kërkojmë për një saldues për klientin tonë
  • Për të qenë i kualifikuar si kandidat ju duhet të keni përvojë apo trajnim në saldimin TIG dhe MAG disa vite. Kërkojmë dikë që është i zellshëm dhe i aftë të punojë në mënyrë të pavarur. Aftësia në teknikat e saldimit të metaleve është avantazh, por jo e domosdoshme.
  • Detyra juaj e punës është që t’i bashkoheni ekipit tonë inxhinierik dhe të performoni aktivitete salduese. Ky vend pune është i përkohshëm me gjasë që të shëndrohet në të përhershëm.
  • Nëse e konsideroni veten të kualifikuar për këtë vend pune aplikoni që tani pa hezitim
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 94 herë

#Marketing