Elektricist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bremen, Gjermani
Data e skadimit 31 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Teknologji
ID e punës #4029
Data e publikimit 6 Dec 2018 - 16:59
NEUHAUS NEOTEC
Adresa Bremen, Germany
Emaili NEUHAUS NEOTEC Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

NEUHAUS NEOTEC është një kompani e specializuar për prodhimin e pajisjeve për kafe dhe për industrinë faramceutike. Për punëtorinë e saj në Bremen kjo kompani ofron mundësi punësimi për të gjithë aplikantët pa marrë parasysh vendbanimin në pozitën:

Elektricist

Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Kryerjen e të gjitha montimeve elektrike, makineribe, pajisjeve, dhe aparaturave
 • Vendosja e kabllove, testimi, montimi dhe identifikimi i prishjeve
 • Montimi dhe analizimi i teknologjive të automatizuara
 • Planifikimi i pajisjeve sipas specifikimeve
Eksperiencat
 • Trajnim si elektricist, mekatronist, apo ndonjë fushë tjetër e ngjashme
 • Certifikimi si trainer është i dëshirueshëm
 • Disa vitë përvojë pune si elektricist, preferohet përvoja industriale
 • Është e dëshirueshme njohuria e pakos MS OFFICE
 • Aftësi organizative dhe aftësi pune në ekip
 • I përgjegjshëm dhe i pavarur në punë
 • Njohuri mesatare e gjuhës gjermane

Aplikantët nga rajoni i Ballkanit luten që aplikacionin e tyre t’a dorëzojnë në kompaninë Punsohu EU SH.P.K e cila proceson aplikacionet në emrin tonë në këtë rajon.

Kjo ofertë ka 6 aplikues dhe është shikuar 500 herë

#Marketing