Mjeshtër i pajisjeve dhe aparaturave

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Eichaustrasse 1 9463 Oberriet, Gjermani
Data e skadimit 15 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Krijimi i procedurave të reja Krijimi i zgjidhjeve të reja Kryerja e shumë punëve në të njëjtën kohë Kujdesshmëri Mbështetje teknike
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #4178
Data e publikimit 12 Jan 2019 - 17:00
NeoVac Gruppe
Adresa Hauptsitz Eichaustrasse 1 9463 Oberriet
Emaili NeoVac Gruppe Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Montimi dhe instalimi i furnizimeve me karburant
  • Ndërtimi i tubacioneve në rezervuaret e ujit të pijshëm
  • Nëse është e nevojshme puna brenda pajisjeve
  • Iu ofrohet mundësi të ekzekutoni projektet si shef i ekipit
Eksperiencat
  • Arsimin si hidrosanitar, montues i rrjeteve hidraulike ose tubacioneve, bravandreqës apo ndonjë edukim tjetër ekuivalent
  • Njohuria në teknikën TIG të saldimit është avantazh (apo gatishmëria për të mësuar)
  • I gatshëm të udhëtoni në tërë Zvicrën
  • Posedimi i patent shoferit, kategoria B
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 276 herë

#Marketing