Mjeshtër i pajisjeve dhe aparaturave

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Oberriet, Zvicër
Data e skadimit 20 Jun 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #10214
Data e publikimit 16 Mar 2020 - 10:09
NeoVac Gruppe
Adresa Hauptsitz Eichaustrasse 1 9463 Oberriet
Emaili NeoVac Gruppe Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Iu pret një pozitë e përgjegjshme pune, në një mjedis të gjithanshëm ku mund te operoni në mënyrë të pavarur.

 

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Montimi dhe instalimi i furnizimeve me karburant
  • Ndërtimi i tubacioneve në rezervuaret e ujit të pijshëm
  • Nëse është e nevojshme puna brenda pajisjeve
  • Iu ofrohet mundësi të ekzekutoni projektet si shef i ekipit
Eksperiencat
  • Arsimin si hidrosanitar, montues i rrjeteve hidraulike ose tubacioneve, bravandreqës apo ndonjë edukim tjetër ekuivalent
  • Njohuria në teknikën TIG të saldimit është avantazh (apo gatishmëria për të mësuar)
  • I gatshëm të udhëtoni në tërë Zvicrën
  • Posedimi i patent shoferit, kategoria B
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 234 herë

#Marketing