Inxhinier Kimik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Halifax NS, Kanadë
Data e skadimit 14 May 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë I adaptueshëm Kujdesshmëri
Kategoria Inxhinieri
ID e punës #4996
Data e publikimit 14 Mar 2019 - 14:00
National Research Council Canada
Adresa Halifax NS
Emaili National Research Council Canada Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Eksperiencat
  • Gjuha – Angleze
  • Edukimi –Diplomë në shkallen doktorat
  • Kredencialet – Nuk kerkohet
  • Zona e përvojes se punës – specifikimi me shkrim teknik, kërkimi dhe zhvillimi
  • Zona e punës – Departamenti ose agjencia qeveritare
  • Transporti – Paguhet nga punëdhënësi
  • Vendndodhja – Zona urbane
  • Specialitet e kuzhines – Kanadeze
  • Eksperienca e punës – 5 vite
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 70 herë

#Marketing