Jurist në Shitje

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 20 Jul 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #3628
Data e publikimit 10 Jul 2018 - 09:12
N. T. N. "tregtia"
Adresa Prishtinë, Kosovë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë

Të këtë përvoje pune dhe te jete komunikuese me klienetet

Eksperiencat

Duhet ni jurist/e,te këtë te mbaruar fakultetin juridik,

CV të dërgohen në:

[email protected]

#Marketing