Mjeshtër për Ngjyrosje dhe Zdrukthtari

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 4 Jun 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #3388
Data e publikimit 5 Apr 2018 - 08:30
N.p.t. Ceps
Adresa Prishtinë, Kosovë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kerkojme Mjeshter per Ngjyrosje dhe pune te tjera te Zdrukthtarise.

Eksperiencat

Te ket pervoj pune dhe njohuri ne kete lami.

Mund te kontaktoni edhe ne viber : +386 49 111 842. 

Lokacioni : magjistralja - prishtine / ferizaj  km.6

#Marketing