Puntor/e në Rrobaqepësi

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Frankfurt, Gjermani
Data e skadimit 30 Nov 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #5418
Data e publikimit 1 Aug 2019 - 12:45
Mytheresa
Adresa Germany
Emaili Mytheresa Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Përmirsime të kerkuara në veshje (qepja e pullave dhe punë të ngjashme të vogla)
  • Hekurosja e rrobave të klienteve tona
Eksperiencat
  • Trajnimi përkatës ose përvoja profesionale
  • Ndjeshmëria ndaj mallrave me cilësi të lartë (dhunti e theksuar dhe njohja e materialeve dhe përbërsve të tyre)
  • Vetëbesim, besueshmëri, elasticitetidhe puna në grup
  • Entuziazëm për luks ndërkombëtar
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 832 herë

#Marketing