Punetorë në Autolarje

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hamburg, Gjermani
Data e skadimit 31 Dec 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Automobilizëm
ID e punës #7012
Data e publikimit 13 Aug 2019 - 10:45
Mutabor Management GmbH
Adresa Königstraße 28 22767 Hamburg Deutschland
Emaili Mutabor Management GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.mutabor.de
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Kontrollimin e veturave
  • Pastrimin e veturave
Eksperiencat
  • Te posedoni lejen e vozitjes,kategoria B.
  • Njohjen e gjuhes suedeze ose anlgeze.
  • Pervoje pune
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 419 herë

#Marketing