Distributor (i materialeve të termoplastikës)

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hamburg, Gjermani
Data e skadimit 30 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #4014
Data e publikimit 5 Dec 2018 - 21:32
Multi Kunststoff GmbH
Adresa Germany Lotharstraße 8, 22041 Hamburg, Germany
Emaili Multi Kunststoff GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania gjermane Multi Kunststoff GmbH është pjesë e Müller Technology Group dhe ka zhvilluar bashkëpunim me të gjitha kompanitë tjera të termoplastikës në mbarë gjermaninë. Në mënyrë që të forcojë ekipin e vet inxhinierik kjo kompani tashmë ka vendosur të punësojë dhe profesionistë nga vendet e treta. Duke u nisur nga kjo ajo ka marrë vendim që të pranojë dhe aplikacionet e kandidatëve nga Ballkani në pozitën:

Distributor (i materialeve të termoplastikës)

Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Distribuimi dhe blerja e lëndës së parë me të cilën prodhohet termoplastika
 • Mbështetja dhe këshillimi i klientëve tanë
 • Procesimi i pavarur i porosive
 • Kalkulimi i shpenzimeve dhe përfitimit
 • Zhvillimi i marrëdhënieve me klientët
 • Observimi i tregut dhe konkurrencës
 • Pjesëmarrja në panaire biznesi
 • Aktivitete udhëtuese
Eksperiencat
 • Edukim i kualifikuar
 • Punë e përgjegjshme dhe sjellje e mirë
 • Personalitet i dedikuar
 • I aftë të punojë në ekip
 • Aftësi kontaktimi, komunikativ dhe sjellje e mirë
 • Përvoja paraprake në distribuimin materialeve të termoplastikës do të ishte avantazh


  Kandidati ideal do t’i nënshtrohet një trajnimi paraprak para fillimit të punës. Aplikantët nga rajoni i Ballkanit luten që aplikacionin e tyre t’a dorëzojnë në kompaninë Punsohu EU SH.P.K e cila proceson aplikacionet në emrin tonë në këtë rajon.

Kjo ofertë ka 5 aplikues dhe është shikuar 463 herë

#Marketing