Kërkim Strategjik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Boston, Kanada
Data e skadimit 23 Feb 2021 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Strategji - Planifikim
ID e punës #9764
Data e publikimit 25 Nov 2019 - 11:15
MullenLowe & Mediahub
Adresa Boston, MA 02109
Emaili MullenLowe & Mediahub Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë

 • 1-2 vjet përvojë pune, duke menaxhuar drejtpërdrejt fushatat e kërkimit të paguar
• Të kuptuarit e menaxhimit të fushatës së Kërkimit të Paguar dhe praktikat e optimizmit
• Preferohet përvoja me fushata të paguara sociale (Facebook, Instagram, Pinterest)
• Aftësia për të tërhequr dhe analizuar raportet, me drejtim të kufizuar dhe për të identifikuar tendencat / pasqyrat
• Shkathtësi në Excel, PowerPoint, Google Ads dhe Bing Ads; SA360
• Aftësi të forta organizative dhe të menaxhimit të projektit, me aftësinë për të zënë detyra të shumta  

Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 372 herë