Asistent Administrativ

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Uedem, Deutschland, Gjermani
Data e skadimit 20 Jan 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Administratë
ID e punës #4049
Data e publikimit 13 Dec 2018 - 11:45
Mühlhoff Umformtechnik GmbH
Adresa Mühlhoffstraße 32, 47589 Uedem, Deutschland
Emaili Mühlhoff Umformtechnik GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Pjesëmarrje në koordinimin e aktiviteteve të menaxhmentit
  • Kryerja e korrespondencës në të gjitha takimet,dhe diskutimet
  • Nëse është e nevojshme, krijoni prezantime përkatëse në PowerPoint dhe mbani shkrimet
  • Brenda një kuadri të caktuar,do të caktoni projekte të veçanta që ju kryeni, kontrolloni dhe monitoroni
  • Organizimi i menaxhimit të udhëtimeve
  • Planifikimi dhe koordinimi i emërimeve dhe takimeve të brendshme dhe të jashtme, kryerja e detyrave të përgjithshme sekretare dhe marrëdhëniet e shtypit
Eksperiencat
  • Ju keni një trajnim profesional të përfunduar ne administrate,dhe keni pervoja si deshmi te mehershme
  • Njohja e gjuhes gjermane ju ploteson profilin tuaj
  • Njohje themelore te paketes Ms Office
  • Ju karakterizoheni nga mendimi dhe veprimi sipërmarrës dhe na bindni nga niveli i juaj i lartë i iniciativës dhe një qasje e mirë e orientuar nga ekipi si dhe aftesi te mira komunikimi
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 185 herë

#Marketing