Elektricist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Friedrichafen, Gjermani
Data e skadimit 30 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Administratë
ID e punës #4010
Data e publikimit 5 Dec 2018 - 09:00
MTU Friedrichshafen GmbH
Adresa Friedrichshafen, Germany
Emaili MTU Friedrichshafen GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Diagnoza dhe riparimi i komponentëve dhe kthimit në terren
 • Kontrollimi i kushteve të dërgimit dhe diagnostikimi i dëmtimeve të jashtme dhe të brendshme të
 • produkteve elektronike të dorëzuara
 • Vlerësimi dhe vendimi lidhur me procedurën, rentabilitetin dhe shpenzimet e riparimeve
 • Krijimi i kuadrit të sasisë për vlerësimet e kostos
 • Prokurimi i pjesëve rezervë për riparime
 • Riparimi dhe testimi i komponenteve elektronike
 • Përgatitja e raporteve të gjetjeve dhe dokumenteve të testimit
 • Paketimi, etiketimi dhe dorëzimi i mallrave
Eksperiencat
 • Trajnimi përfundoi me sukses si teknik elektronik për pajisjet dhe sistemet ose kualifikimet e krahasueshme
 • Përvoja me produktet elektronike është një avantazh
 • Njohuri të shëndosha në fushën e testimit të hardware, riparimit dhe testimit të teknologjisë
 • Mënyra e pavarur, sistematike dhe e kujdesshme e punës
 • Aftësi të mira komunikimi dhe veprime të orientuara nga ekipi
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 168 herë

#Marketing