Roje Sigurimi

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hugo-Eckener-Straße 20, 50829 Köln, Germany, Gjermani
Data e skadimit 30 Apr 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Sigurim
ID e punës #10192
Data e publikimit 4 Jan 2020 - 18:45
msx INTERNATIONAL
Adresa Hugo-Eckener-Straße 20, 50829 Köln, Germany
Emaili msx INTERNATIONAL Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Të qëndrojë në orar të rregullt në hyrje të kompanisë së automobilave
  • Të ndërhyjë në momentet e ndonjë parregullsie në hyrje të kompanisë
  • Të përcjell alarmet e kompanisë
Eksperiencat
  • Të ketë aftësitë e duhura për roje sigurimi
  • Të jetë i matur në reagime
  • Të ketë të kryer shkollën e mesme
Kjo ofertë ka 10 aplikues dhe është shikuar 790 herë