Administrator/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Kleve, Gjermani, Gjermani
Data e skadimit 20 Jan 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Administratë
ID e punës #4048
Data e publikimit 13 Dec 2018 - 10:00
MSK Verpackungs-Systeme GmbH
Adresa Benzstraße, 47533 Kleve, Germany
Emaili MSK Verpackungs-Systeme GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Ju mbështetni dhe lehtësoni menaxhimin e detyrave operacionale, organizative dhe administrative
  • Ju jeni përgjegjës për të gjithë spektrin e menaxhimit të zyrës
  • Takimet me partnerët e bisedave të brendshme dhe të jashtme
  • Ata kryejnë të gjitha detyrat brenda funksionit të sekretariatit.
  • Ju gjithashtu punoni në projekte dhe herë pas here keni detyra të veçanta
Eksperiencat
  • Trajnimi i përfunduar si asistent i menaxhimit ose trajnimi komercial ose një kualifikim si sekretar i certifikuar
  • Niveli i lartë i angazhimit dhe aftësive të komunikimit dhe aftësia për të vepruar shpejt
  • Aftësi shumë të mira organizative, besnikëri dhe një shkallë të lartë diskrecioni
  • Mënyra e pavarur dhe e besueshme e punës dhe një pamje e sigurt dhe miqësore
  • Njohuri të gjera të MS Office
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 152 herë

#Marketing