Mekanik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Krefeld, Gjermani
Data e skadimit 31 Dec 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #6334
Data e publikimit 13 Aug 2019 - 17:30
Mototok International GmbH
Adresa Hohenzollernstraße 47, 47799 Krefeld, Germany
Emaili Mototok International GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.mototok.com
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Duhet të keni të përfunduar trajnimin në ndonjërën prej degëve vijuese
 • Mekanik industrial
 • Teknikë
 • Elektronikë
 • Apo ndonjë degë të ngjashme dhe të sillni mundësisht përvojën tuaj tek ne
 • Njohuri në inxhinieri dhe hidraulikë
 • Të jeni i aftë të merrni pëgjëgjësi dhe të punoni me vetë iniciativë
Eksperiencat
 • Vend stabil pune
 • Sfida pune me vetëpërgjegjësi
 • Komunikim të hapur dhe direkt
 • Mundësi për zhvillim profesional
 • Pagë bazuar në sukses
 • Hapësirë për implementimin e ideve tuaja personale
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 326 herë

#Marketing