Mekanik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Krefeld, Gjermani
Data e skadimit 30 Nov 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #6287
Data e publikimit 22 Jul 2019 - 15:45
Mototok International GmbH
Adresa Hohenzollernstraße 47, 47799 Krefeld, Germany
Emaili Mototok International GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.mototok.com
Rrjetet
Përshkrimi

Ne ofrojmë:

 • Vend stabil pune
 • Sfida pune me vetëpërgjegjësi
 • Komunikim të hapur dhe direkt
 • Mundësi për zhvillim profesional
 • Pagë bazuar në sukses
 • Hapësirë për implementimin e ideve tuaja personale
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Duhet të keni të përfunduar trajnimin në ndonjërën prej degëve vijuese
 • Mekanik industrial
 • Teknikë
 • Elektronikë
 • Apo ndonjë degë të ngjashme dhe të sillni mundësisht përvojën tuaj tek ne
 • Njohuri në inxhinieri dhe hidraulikë
 • Të jeni i aftë të merrni pëgjëgjësi dhe të punoni me vetë iniciativë
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 313 herë

#Marketing