Elektricist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Waldbrunn, Gjermani, Gjermani
Data e skadimit 20 Jan 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #4047
Data e publikimit 12 Dec 2018 - 14:45
MOSCA GMBH
Adresa Gerd-Mosca-Straße 1, 69429 Waldbrunn, Germany
Emaili MOSCA GMBH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Instalimi dhe komisionimi i makinerive / sistemeve tona  
 • Trajnimi i personelit operativ dhe mirëmbajtjes
 • Detyrat e shërbimit dhe mirëmbajtja për konsumatorët
 • Zhvillimi dhe zbatimi i zgjidhjeve të problemeve
 • Mbështetje telefonike për zgjidhjen e problemeve të klientëve
 • Mbledhja e pavarur mekanike ose elektrike e llojeve të ndryshme të makinës
 • Instalimi i qarqeve dhe makinerive sipas diagramit te instalimeve elektrike
Eksperiencat
 • Trajnimi i përfunduar si elektricist ose te ngjajshme
 • Automjeti i kompanisë gjithashtu për përdorim privat
 • Përvoja praktike te perfunduara me heret
 • Motivim i lartë, durim, punë në grup
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 201 herë

#Marketing