Recepsionist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Frankfurt am Main, Germany, Gjermani
Data e skadimit 11 Apr 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Organizativ Punë ekipore
Kategoria Telekomunikacion
ID e punës #4472
Data e publikimit 11 Feb 2019 - 13:00
Moody´s Deutschland GmbH
Adresa An der Welle 5, 60322 Frankfurt am Main, Germany
Emaili Moody´s Deutschland GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Përshëndetja dhe shërbimi ndaj klientëve dhe partnerëve tanë biznesorë
  • Përgjegjësi personale për detyrat tuaja të punës dhe performimin e tyre
  • Monitorimi dhe mirëmbajtja e postës elektronike të organizatës sonë
  • Pjesëmarrja në organizimin e evenimenteve
  • Mirëmbajtja e postës sonë dhe shërbimeve tona
Eksperiencat
  • Paraqitje miqësore, e sjellshme, dhe bindëse
  • I motivuar, i orientuar në shërbime dhe fleksibil
  • Performim i strukturuar i punës dhe i mirë - organizuar
  • Njohuri të softuerit MS OFFICE
  • Njohuri bazike të gjuhës Gjermane
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 82 herë

#Marketing