Pjatalarës/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Orillia, ON Kanada, Kanada
Data e skadimit 31 Jan 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Kujdesshmëri Mirëmbajtje Punë ekipore Saktësi
Kategoria Tjera
ID e punës #7876
Data e publikimit 12 Sep 2019 - 16:30
Montana's BBQ & Bar
Adresa Orillia, ON Kanada
Emaili Montana's BBQ & Bar Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Mbajeni zonën e larjes së enëve të organizuar,të pastër
 • Vendosni zonën e larjes së enëve dhe përdorni makinën e larjes së enëve
 • Mbani enët e pastra në dispozicion dhe vendosni për të shërbyer ushqimin tonë
 • Vendosni tigan autobusi për njomje dhe lavaman për larje manuale
 • Punë të plotë pastrimi të përshkruara nga ekipet e menaxhimit
 • Mbani enët e mbeturinave të zbrazura dhe të pastra
 • Respektoni të gjitha politikat dhe procedurat e Shëndetit dhe Sigurisë
 • Ndihmoni të gjithë anëtarët e ekipit sa herë që të jetë e nevojshme
Eksperiencat
 • Përgjegjës dhe i besueshëm
 • Aftësia për të bërë shumë detyra dhe për të mbajtur energji të lartë në një mjedis me hapa të shpejtë
 • Krenohet me bërjen e një pune të bërë mirë
 • Ndjek standardet dhe procedurat
 • Gati për të ndihmuar dhe mbështetur ekipin
 • Të besueshëm dhe të përpiktë
 • Mund të punoni një orar fleksibël (d.m.th., netë, fundjavë)
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 405 herë

#Marketing