Shofer

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Toronto, ON, Kanada
Data e skadimit 31 Jan 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Transport & shpërndarje
ID e punës #8399
Data e publikimit 30 Sep 2019 - 10:58
Mondelez International
Adresa Toronto, ON
Emaili Mondelez International Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë

Transportoni të gjithë materialin e nevojshëm të papërpunuar dhe paketimin nga vendet e depove në zonat e përpunimit dhe paketimit duke ndjekur parimet e duhura të menaxhimit të materialit siç janë First Expire, First Out (FEFO).
Përfundoni transaksionet e sakta të PSA-së në fazën dhe prapaskenën e materialeve të papërpunuara dhe paketuese nga depoja në zonat e konsumit dhe zëvëndësimi gjatë ndërrimit.

Eksperiencat


Përvojë minimale prej 1 viti në vozitjen e kamionit.
Duhet të jetë në gjendje të lexojë dhe të kuptojë lloje të ndryshme të dokumenteve të shkruara në anglisht.
Duhet të jetë në gjendje të regjistrojë me saktësi dokumentacionin marrës, siç është e nevojshme, në anglisht.


Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 643 herë

#Marketing