Vende të lira të punës (34)

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtine, Kosovë
Data e skadimit 9 Aug 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Hoteleri
ID e punës #7316
Data e publikimit 10 Jul 2019 - 08:23
Molla e Egër - Agroturizëm
Adresa Prishtine
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Konkurs për punësim:

Me rastin e hapjës së Subjektit “Molla e Egër Agroturizëm” - Risi per Tregun Kosovar i planifikuar të hapet gjatë Muajit Gusht 2019!

Molla e Egër është një fillim i ri i një organizimi të ri të shërbimit në industrinë e hotelerisë dhe agroturizmit. Kjo iniciative e re vjen nga pronari i cili ka zanafillë biznesi në shërbimin e shitjës dhe prodhimit të ushqimeve që daton prej vitit 1991 dhe i cili ka të punësuar më shumë se 300 persona në këto industri dhe sektore si dhe ka mbi 80 kontrata me fermer.

Ky organizim i ka munguar Kosovës dhe ndahet si më poshtë:

 • Organizim i ri me vazhdimsinë e kontratave të fermerëve.
 • Organizim i shërbimit të Restaurantit me produkte të shumëta të përbëra nga receta të vjetra tradicionale të të gjitha trevave të Kosovës.
 • Organizim i shitjës së recetave të shumë produkteve organike të bylemtit dhe frutave-perimeve vendore .
 • Organizim i një hapsire të veçantë në Parkun e Bërnices me një hapsirë -Restauranti mbi 1500 m2, dhe më shumë se 100 vend parkime.

Planifikimi i mbushjes së 34 vendeve të punës:

 • Kuzhinier/e (me përvojë dhe ambicje) - 4 vende të lira
 • Menaxher (me përvojë dhe ambicje) - 2 vende të lira
 • Ndihmes Kuzhinier/e (me përvojë dhe ambicje) - 8 vende të lira
 • Picaman (me përvojë dhe ambicje) - 2 vende të lira
 • Banakier - 4 vende të lira
 • Kamarier/e (me përvojë dhe ambicje) - 8 vende të lira
 • Enlares/e - 4 vende të lira
 • Pastrues/e - 2 vende të lira

Konkursi mbetet i hapur 30 ditë

Ju lutem të aplikoni duke kontaktuar në numrin e telefonit apo nëpërmjet Viber në

+383 45 559 450 apo edhe nëpërmjet email [email protected]

 

#Marketing