Zhvillues në Java

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Otawa, Kanada
Data e skadimit 1 Jul 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Teknologji
ID e punës #10258
Data e publikimit 25 Mar 2020 - 11:39
Modis
Adresa Winnipeg MB
Emaili Modis Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi
 • minimum 8 vjet përvojë profesionale ne fushën e IT
 • Minimum 2 vjet përvojë ne OS 390 / OS400
 • Minimum 3 vjet përvojë në zhvillimin e projekteve të mëdha të IT në zgjidhje të Minimum 3 vite përvojë dans le dhjetë (10) vitet e fundit duke punuar me CICS / COBOL
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Minimum 3 vite përvojë duke punuar me EJBs
 • Minimum 3 vite përvojë duke punuar me JSP
 • Minimum 3 vite përvojë duke punuar me struts2
 • Minimum 3 vite përvojë duke punuar me Eclipse
 • Minimum 3 vite përvojë duke punuar me Weblogic
Eksperiencat
 • Analiza dhe kodimi i kërkesave funksionale për zgjidhje të mundshme;
 • Definimi i burimeve input / output, duke përfshirë kërkesat e sistemit të detajuar për fazën teknike të projektimit
 • Dizajni i strukturave të dhënave, nën-sistemet dhe modulet, programet dhe procedurat e monitorimit të prodhimit
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 463 herë