Java Developer

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Winnipeg MB, Kanada
Data e skadimit 15 May 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Organizativ
Kategoria IT & Dizajn
ID e punës #5028
Data e publikimit 15 Mar 2019 - 12:30
Modis
Adresa Winnipeg MB
Emaili Modis Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Eksperiencat
  • 5 vite ekperiencë ne objekte te orientuara dhe dizajn
  • Eksperiencë ne Java EE application
  • Eksperiencë me Spring Java framework
  • Eksperiencë me JavaBeans
  • Eksperiencë me Java Servlets
  • Eksperiencë Junit testing framework
  • Eksperiencë me model view controller
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 132 herë

#Marketing