Administrues/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Düsseldorf, Deutschland, Gjermani
Data e skadimit 20 Jan 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Administratë
ID e punës #4046
Data e publikimit 12 Dec 2018 - 13:15
Mode Service B.V. & Co. KG
Adresa Berliner Allee 4, 40212 Düsseldorf, Deutschland
Emaili Mode Service B.V. & Co. KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Administrimi i personelit për përafërsisht. 2500 punonjës, si dhe ndihmës menaxhimi dhe menaxhimi rajonal
 • Përpunimi dhe përgatitja e dokumenteve të kontratës (p.sh. kontratat, marrëveshjet shtesë, si dhe pagat dhe letrat bonus)
 • Ekzaminimi dhe përpunimi i shpenzimeve të udhëtimit
 • Korrespondenca telefonike dmth mirembajtjen e linjes telefonike
 • Mirëmbajtja e internetit dhe faqeve të internetit të kompanise tone
Eksperiencat
 • Edukimi i përfunduar ne administrate ose te ngjajshme
 • Përvoja e parë profesionale në fushën administrative
 • Sjellje sunduese, aftësi të forta komunikimi dhe këmbëngulje
 • Nje mënyrë të strukturuar dhe autonome të punës
 • Njohuri themelore te paketes  MS Office
 • Njohja e gjuhes gjermane do te jete perparesi per secilin prej jush
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 156 herë

#Marketing