Asistent/e në administratë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Fushë Kosovë, Kosovë
Data e skadimit 28 Jul 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Administrat
ID e punës #3611
Data e publikimit 1 Jul 2018 - 02:03
MOBIN
Adresa Kosovë
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.mobin-ks.com
Rrjetet
Përshkrimi

MOBIN kërkon asistente në administratë në Fushë Kosovë

Eksperiencat

• Të ketë njohuri shumë të mira në kompjuter
• Të jetë I/e aftë për punë në grup dhe punë nën presion
• Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës gjermane


VENDI I APLIKIMIT: FUSHË KOSOVË
ONLINE NE : http://mobin-ks.com/
Ose ne emal: [email protected]
ADRESA : Fushë Kosovë : “Rr. Nëna Terezë”,
TEL: 038 535 018/Ext: 112. Mob: 049 937 846

#Marketing