Mjeshtër prodhimi

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Fushë Kosovë, Kosovë
Data e skadimit 14 Feb 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Prodhim
ID e punës #2949
Data e publikimit 5 Feb 2018 - 09:30
Mobiljeria TOWN
Adresa Fushë Kosovë
Emaili +38649762181
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kërkojmë mjeshtër prodhimi: dimensionim, prerje dhe montim për kuzhina dhe enterier.

Të interesuarit te kontakojne menjehere në numrin: +38649762181

#Marketing