Elektricist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni DE, Gjermani
Data e skadimit 29 Sep 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Teknologji
ID e punës #3646
Data e publikimit 10 Aug 2018 - 14:32
Minitüb GmbH
Adresa Tiefenbach, Germany
Emaili Minitüb GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Montimi dhe prodhimi i pajisjeve standard
  • Riparimi i makinerive dhe pajisjeve
  • Telefoni dhe mbështetje me shkrim për klientët tanë
  • Asistencë teknike dhe dokumentacion
Eksperiencat
  • Ndonjë trajnim ose praktikë të perfunduar në elektronikë ose mekanikë ose ndonjë kualifikim të ngjajshëm
  • Njohuri të mira në elektronikë dhe mekanikë
  • Të preferoni punën në ekip, të jeni të ndërgjegjshëm dhe të orientuar drejt klientëve
  • Gatishmëria për të udhëtuar në mbarë botën (max 25%)
Kjo ofertë ka 4 aplikues dhe është shikuar 310 herë

#Marketing