Kopshtar për mirëmbajtje dhe shërbime të tjera

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hamburg, Gjermani
Data e skadimit 15 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Ekip ndërtues Illustrator Përdorimi i pajisjeve
Kategoria Tjera
ID e punës #4238
Data e publikimit 10 Jan 2019 - 18:15
MIM Michels
Adresa Brandenburg Allee 1, 16321 Bernau
Emaili MIM Michels Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Ne ofrojmë:

  • Në vend pune në një kompani me reputacion 25 vjecar
  • Shfrytëzimin e palestrës për aktivitete të ndryshme (sport, not etj.)
  • Sigurim pensional
  • Asistim banimi në kampusin e Brandenburgklinik
  • Punë në një ekip profesional dhe të motivuar
  • Orari javor i punës përfshin 42 orë (E Hë-E Prem.)
Kjo ofertë ka 13 aplikues dhe është shikuar 646 herë

#Marketing