Punonjës në agjension turistik (f/m)

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Pazin, Kroaci
Data e skadimit 15 Dec 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Paga 675,00
Kategoria Tjera
ID e punës #8040
Data e publikimit 17 Sep 2019 - 15:10
Meus d.o.o.
Adresa Stari trg 23
Emaili Meus d.o.o. Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Aktiviteti kryesorë i Meus d.o.o. është agjensioni turistik My Istria(myistria.com) e specializuar për lëshimin me qera të shtëpive(me pishinë) për pushime në pjesën e Istrës. Kompania ka selinë ne Pazin dhe ka një zyrë në Zagreb.

Benefitet:

  • Edukim shtesë
  • Mjedis nxitës i punës
  • Mundësi promovimi
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Komunikim me postë elektronike dhe telefonike me klientët e huaj në gjuhën gjermane dhe angleze.
  • Shkrimi i teksteve të ndryshme
  • Punë administrative
  • Njohuri të gjuhës angleze dhe gjermane

 

Eksperiencat
  • Njohuri të shkëlqyera të gjermanishtes dhe anglishtes
  • Kërkohet një person i cili është i mirë në komunikim dhe pedant
  • Njohja e gjuhëve të tjera në të folur dhe shkrim është një avantazh i shtuar.
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 187 herë

#Marketing